torsdag 26 februari 2009

Städryck

Har haft en rätt bra dag i dag. Med det menar jag att jag tog mig upp ur sängen utan att behöva tvinga mig själv upp. Så med lite mer energi än på länge stod jag inte ut med att se hur hemmet nästan förvandlats till en soptipp. Ett ordentligt städryck gjordes.

Nu, ett par timmar senare, är det faktiskt uthärdligt här hemma. Tyvärr på bekostnad av min fysiska kropp. Så här efteråt, när det mesta av dammet är borta, ratet undanplockat och golven rena, försöker min rygg tala om för mig att det inte gör så mycket med lite skit i hörnen.

Hunduppvaknande


Vaknade av att ena hunden krafsade på min rygg, vilket gjorde fruktansvärt ont! Inte det roligaste uppvaknandet och ett tag trodde jag nästan att hon förvandlats till en varulv. Dock handlade det nog mer om att få min uppmärksamhet, än att hon ville sätta i sig mitt kött. Försökte tala om för henne att jag gillar ett lugnt och mjukt uppvaknande, men jag har en känsla av att jag talade för döva öron.


Väl uppstigen har hon hunnit med att ta miste på min midja och sin boll, och även tagit en tugga av en växt, som hon dessutom gladeligen tog med sig upp i soffan - med tillhörande jord!


Nu sover hon i alla fall, tack och lov!

tisdag 24 februari 2009

Aprilväder

För att försöka vara ännu mer positiv kan jag meddela att det är aprilväder ute. Inte illa för att vara slutet av februari.

Ingen hade varit och skottat när jag begav mig ut, men lyckades ändå hålla bilen på vägen. Svårare var det dock när jag skulle hem igen. Fick backa uppför backen för att överhuvudtaget ta mig upp.

Ibland är det skönt att skriva om I-landsproblem.

måndag 23 februari 2009

En trött måndag

Vaknade i morse av att det kliade i halsen, inte ett gott tecken. Sedan när jag försökte ta mig upp hamnade jag i soffan och somnade där istället. Alltså har det inte blivit så många knop gjorda i dag, förutom lite snöskottning. Kan ju bara hoppas på att jag inte är helt insnöad i morgon när jag måste ut med bilen. Fast kanske löser det sig genom att jag istället vaknar med feber och inte alls kan ta mig i väg.

Visst var det att se positivt på ett problem?

lördag 21 februari 2009

Slutkörd

Jag har varit vaken över ett dygn. Två hundar på rymmen. Vill sova, men inte förrän jag får somna med näsan inborrandes i en mjuk skön hundpäls.
Tjoppor, kom tillbaka! Det snöar, vilket gör det jobbigt för er att bakspåra. Snälla, gör inte så här mot mig och mitt hjärta! Kom tillbaka in till värmen.

fredag 20 februari 2009

Internet

"Denna sida går inte att visa, kontrollera din internetanslutning"

En sådan sida skulle kunna få finnas i mitt inre. Stunder när det är svårt vill jag kunna visa upp en skylt där det står "Denna sida går inte att visa, kontrollera din anslutning"

Att slippa förklara, slippa svara, inte behöva bestämma mig på rak arm. Endast visa upp en skylt när ledningarna är ärgade och sargade.

torsdag 19 februari 2009

Det ni!

Denna kväll känns som en bra kväll.
Ont i nacken.
Slut i huvudet efter prat med min skrynklare.
-18 grader ute.
Inget sevärt på teve.

Men ändå en strålande kväll.

Det ni!

Back on track

Nu jävlar finns det inga ursäkter längre!

Jag ska börja blogga igen. Fläka ut mitt liv i absurdum. Stå på internetbarrikaderna och skrika "Se mig, hör mig, läs mig, kommentera mig, gör vad du vill med mig, så länge du beaktar mina ord, viktiga som oviktiga!"

Eller så är det bara ånyo dags att ge mina reflektioner en chans att hamna på pränt. På mina premisser, när jag orkar, och på det sätt jag finner lämpligt.