torsdag 30 juli 2009


Nu börjar det lugna ner sig igen. Det var säkert hela tre dagar sedan den sista gästen åkte. I princip hela sommaren har det varit folk här. Vänner och släkt som avlöst varandra. Jag klagar absolut inte, det är roligt att folk vill komma och hälsa på, men det är svårt att hinna med det man tänkt. Och jag som är en person som behöver rätt mycket ensamtid har fått kämpa lite.

Kanske tid för mig att slappa nu, och emellanåt stapla ved och måla om. Innan nästa besök kommer...

tisdag 21 juli 2009



När ovädersmolnen ståtar i skyn och myggor och annat ofog surrar som galna. Precis innan himlen öppnar sig med ett befriande hällregn. Är det inte just då det är helt magiskt?



Ibland kan jag känna att paradiset är vid en liten sjö, strax utanför Umeå.

Fönsterhopp


Det är inte roligt att ha hundar som kan hoppa ut genom köksfönstret. Jag vågar inte gå in mer på det hela utan att skämmas, alltså ännu mer än jag redan gjort!

onsdag 15 juli 2009

Bröllop


Nu är jag så där riktigt dålig på att uppdatera bloggen igen. Att det ska vara så svårt att plita ner några rader då och då. Fast det finns faktiskt så mycket annat att göra under sommaren, än att sitta uppkopplad.

I helgen var jag i alla fall på bröllop. Det var ett fantastiskt vackert sådant. Vackert brudpar, trevliga gäster och fri bar. Antar att det är allt man kan önska sig.

Nu ska jag stänga ner innan åskan slår ner i datorn.

torsdag 2 juli 2009

Hemkommen katt


Halv sju i morse vaknade jag av det vackraste ljud. Ett litet jamande, tillhörande den fina minsta lilla katten Vilda, som varit borta en vecka. Jag flög upp ur sängen och blev så enormt glad över att se henne! Mager är hon och väldigt trött. Gissa vilken katt som inte kommer att få gå ut i dag?!