tisdag 9 februari 2010

Melodifestival och OS

Vilka jobbiga veckor det kommer att bli framöver. Dels har melodifestivalen satt igång och dels börjar strax OS. Jag kommer att vända på dygnet, fixa fram glasögonen så jag mäktar med alla timmar framför tv:n, och kanske borde jag ständigt ha lite icke-schlager tillgängligt så inte mina öron börjar blöda alltför lätt.

På tal om melodifestivalen så är jag grymt besviken över att Jenny Silver placerade sig sist. Varför förstår folk inte att det behövs mer electronica-pop, som dessutom är härligt svalt och snyggt framställt?




Och på tal om OS så såg jag en dokumentär om Anja Pärson i går kväll. "I huvet på Anja Pärson" Jag är full av beundran över hur hon hanterar sina motgångar, hennes filosofi under press, och strävan att alltid stå högst upp på pallen. En mäktig idrottare!

tisdag 2 februari 2010

Golden oldies

Då jag på sistone inte lyckats med något nytt i låtväg har jag istället ägnat de senaste dagarna till att gå igenom gamla låtar. En rätt spännande sysselsättning. Vissa hade jag totalt glömt bort att jag skrivit och jag känner mig faktiskt enormt stolt över ett par "bortglömda" verk.

Nu har jag skrivit ner hur de går, arrat upp dem, (åtminstone i huvudet) och får jag bara tummen ur och stämmer pianot så ska de nog kunna spelas in också.

Förhoppningsvis är det så att kreativiteten sakta börjar komma smygande.
Jag välkomnar den!