torsdag 26 maj 2011

Sol ute och ett uns i sinnet också.

Först blev jag uttagen till ett frågesportprogram som sänds i en av våra tv-kanaler, sedan kom far min med fru och hade handlat med sig allsköns trevliga matvaror. Vissa av dem (matvarorna alltså) hamnade på grillen för att senare kunna avnjutas i solen.

En rätt nice dag med andra ord.

måndag 23 maj 2011

trög trögare trögast

Alltså, ibland är det ju lite trögt med uppdatering. Men hur lätt är det när mor min kommer och ockuperar huset i nästan en vecka?

Och när jag nu tidigare i dag skjutsade hem henne åkte jag och hälsade på en vän som jag inte träffat på lite drygt en evighet. Efter många timmars uppdatering med varandra så är jag faktiskt helt slut i min stackars knopp.

Så nu ligger jag i sängen och spelar lite nätpoker. Jo, det kan faktiskt vara väldigt avkopplande - så det så!

Peace!

torsdag 12 maj 2011

Dagens tycka-synd-om:

Mig!

Under de senaste veckorna har jag varit så enormt otursdrabbad (eller förbannat klantig) och känner mig som ett vandrande vårdpaket. Den ena skadan avlöser den andra och jag hinner aldrig läka innan nästa skada sker.

Den senaste var i går morse då jag stod på en liten tuva och trampade snett. Jag hörde hur det sprakade i fotleden och smärtan var outhärdlig. Det var inte mer än hundra meter hem, men det kändes som en mil - en lång vidrig mil.

När jag skulle runda huset svartnade det för ögonen och jag missade att det stod en skottkärra framför mig, varpå jag gick in i den så att både den och jag ramlade omkull. Snacka om att känna sig ynklig och en aning fånig.

Det enda positiva med att vara justerad är att min fru slipper se mig dansa omkring till Haba Haba.

En blå och väldigt uppsvälld fot

måndag 9 maj 2011

Kakapo

Tänk att man kan bli kär i en nattaktiv icke flygkunnig papegoja. Det blev i alla fall jag när jag i går såg "sista chansen" på SVT2.

Kakapo - vilket fantastiskt djur!

fredag 6 maj 2011

Nej, se det snöar. Nej, se det snöar....

det var väl roligt, hurra!

NOT!

I want to kill myself!
Finn fågeln och vinn en förgylld skiftnyckel.
Var det nyss gröna stora blad i stenpartiet?

torsdag 5 maj 2011

Pretty nice!

Först en fantastiskt härlig tur i skogen med ena hunden, sedan en sväng till hygget för lite murkelplockning.

Musöron på björkarna, vårgalen fågelsång, gäsmattan börjar bli grön..

I dag känns det helt ok att existera.

onsdag 4 maj 2011

Uttråkad av internetvärlden

Jag har ungefär hundra (en liten överdrift) bloggar jag följer och ingen av dem fångar mitt intresse i dag. Alla nättidningar jag läser behandlar tråkiga nyheter. Diskussionssajterna jag brukar hänga på känns banala. Och inte fan orkar jag skriva ner något av alla åsikter och tankar jag själv har.

Kanske blir jag så stressad av allt flöde att jag istället blir apatisk.